Schadeherstel

Schade aan uw camper, hoe zuinig u ook bent, het kan ons allemaal gebeuren. Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Recrea-ServiceĀ  is in staat om uw voertuig zo op te knappen dat u er niets meer van ziet. Uw vertrouwde reisgenoot kan weer jaren mee op vakantie.
Recrea-Service is een zeer deskundig schadeherstelbedrijf. Dit betekent een gegarandeerde kwaliteit van het schadeherstel. Uw verzekeringsmaatschappij hecht hier groot belang aan.

Vochtschade

Vochtschade is erg vervelend, en als het vocht te lang doorgewoekerd heeft leidt dit tot ingrijpende reparaties.
Deze reparaties kunnen wij voor u oplossen.

Uitgebreide garantie

Recrea-Service geeft twee jaar garantie op de kwaliteit van het schadeherstel.

Er zijn verzekeringsmaatschappijen die u via de polis verplichten om uw camper in technisch goede staat te houden. Dit dient u aan te tonen door het overleggen van een inspectierapport. Een reden te meer om uw voertuig bij een Recrea-Service te onderhouden. Wij zijn u graag van dienst!

Periodieke Keuring

Recrea-Service is een deskundig keuringsstation. Een keuring, ook wel Camper-Check genoemd, bestaat uit een grondige jaarlijkse inspectie van alle vitale onderdelen. Koppeling, remmen, chassis, banden, wielen, schokdempers, lagers, gasinstallatie, verlichting, signalering…. Niets ontsnapt aan het oog van uw keurmeester. U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport met een compleet overzicht van alle eventuele gebreken. Bij de keuring worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd.

Recrea-Service raadt u aan om tijdig contact op te nemen voor een afspraak voor al uw onderhoudswerkzaamheden.
U kunt ons bereiken via de telefoon +31 512 300 644 (bgg +31 610 966 440) of mailen naar info@recrea-service.nl.